Hockeyträning Off-Ice

Hockey är en väldigt fysisk och komplex idrott och för att kunna utöva hockey på bästa möjliga sätt krävs därför väldigt god fysik. Naturligtvis tränar och bygger du upp fysiken när du tränar på is under säsongsmånaderna men för att kunna fortsätta spela upp i lite högre ålder kommer det krävas mycket fysisk träning även utanför isen under off-ice-säsong. Tidigare fokuserade man mycket på tung styrketräning och löpning under fyspassen men till slut förstod man att det inte är det mest optimala sättet att träna både styrkelyft och maratonlöpning för att bygga en komplett hockeykropp då komplexiteten i spelet kräver så mycket mer. Fyspass i modern hockey bör fokusera på reflexträning, balans- och rörlighetslaterala övningar, acceleration, uppbromsningar och powermoment. Tillsammans med denna hockeyträning off-ice behöver du lägga till klubbteknik och skottövningar för att bli en så komplett hockeyspelare som möjligt.

Precis som kroppen och fysiken är ett av dina viktigaste redskap som du behöver träna mycket som hockeyspelare är naturligtvis även bästa möjliga klubbteknik och skott redskap som kommer avgöra om du ska bli riktigt bra på hockey eller inte.

Det sägs att för att bli en hockeyspelare med skott i världsklass behöver du skjuta 200 skott om dagen! Om du är ärlig mot dig själv - hur många skott sköt ni totalt under senaste säsongen under ordinarie säsong på is? Inte så många va?

Låt hockeyträningen off-ice hemma bli en naturlig del av vardagen och vi garanterar att du kommer tillbaka som  en betydligt bättre hockeyspelare när det är dags att gå på is igen!

Med allt detta i åtanke har vi tagit fram ett prisvärt sortiment och hög kvalitet av hockeyprodukter för din off-ice träning som alla har möjlighet att köpa för att bygga upp sitt träningsutrymme oavsett plats och utrymme. Har du bara tillgång till någon form av plant underlag kan du utföra din hockeyträning off-ice!

Hockeypro.se har hockeyprodukterna för din hockeyträning off-ice!

hockeyträning off-ice
För enkelhetens skull har vi byggt ihop bra paket att börja med nedan. Dessa kan du naturligtvis komplettera med ytterligare produkter i samband med att du vill ha större utmaningar. Och du, glöm inte att konditionsträning tillsammans med bra och korrekt styrketräning kommer göra att du blir snabbare och starkare på isen samt förebygga skador i högsta möjliga mål!

Färdiga skottramper i paket:

Skottramp Onetimer Kit


3495kr

Skottramp Sniper Kit


3595kr

Skottramp Sniper Pro Kit


5795kr

;