TEKNIKTRÄNING HOCKEY

Teknikträning för hockeyspelare är av största vikt och för en bra klubbteknik krävs bra hockeyprodukter. Träna som hockeyproffsen med våra träningsredskap. Hos oss hittar du hockeypassare, stick handling trainer för klubbteknik, teknikkula och teknikpuck


Om du frågar ett hockeyproffs om vad som behövs för att maximera din off-ice träning, bortsett plastis, gissar vi att de svarar följande: en riktigt bra hockeypassare och en stick handling trainer. Och ett mål förstås. 

Med en stick handling trainer har du hur många övningar som helst i en och samma produkt - endast din fantasi sätter gränserna. Denna hjälper dig att bli snabb och stark i handlederna så att du orkar köra dina finter genom hela matcher. Med rätt teknikträning får du grym klubbteknik och du kommer kunna hantera pucken i alla lägen på is.


Precis lika viktigt är det att kunna slå och ta emot bra passningar. Vad tränar detta bättre än en hockey passer under din off-ice träning? Denna högkvalitativa hockey passer i stål ger dig oändliga möjligheter till att träna på att slå och ta emot passningar samt direktskott.


Varför inte kombinera båda två för att maximera din träning under off-ice säsong och gå på is bättre än du lämnade den? Varför inte komplettera med en teknikkula så har du alla förutsättningar att utvecklas som hockeyspelare.

TeknikträningTekniktränings hockey


;