PLASTIS HOCKEY

Marknadens Bästa Plastis för Ishockey: Syntetisk Yta för Optimal Off Ice-Träning - alltid  till grymt pris!

Varje platta är 47 x 47 cm stor vilket minimerar skarvar men möjliggör samtidigt oändliga byggmöjligheter för att passa just dina behov eller ditt utrymme där du tänkte bygga upp din skottramp. Bygg ihop din hockeyrink av plastis och ring in dina polare, sen är det bara att börja lira! Denna plastis har en riktigt grym känsla med bra glid på alla typer av puckar som möjliggör träning av passningar, teknikträning och skotträning på hög nivå och riktiga puckar.


Så här enkelt är det att bygga ihop vår plastis.


Syntetisk Plastis för Allsidig Användning:Vår syntetiska plastis är utformad för att erbjuda en mångsidig träningsmiljö för ishockeyspelare på alla nivåer. Varje platta mäter 47 x 47 cm och kan enkelt byggas ihop, vilket ger dig möjlighet att skapa en anpassningsbar yta för skridskoåkning och teknikträning. Oavsett om du föredrar träning utomhus eller inomhus, ger vår syntetiska plastis en realistisk isliknande känsla, vilket gör den till det optimala verktyget för din off ice-träning.

Fördelar med Vår Syntetiska Plastis:

  1. Mångsidighet: Användbarhet både ute och inomhus ger flexibilitet i din träningsmiljö.
  2. Realistisk Känsla: Varje platta efterliknar isens känsla, vilket ger en autentisk träningsupplevelse.
  3. Enkel Montering: Bygg ihop plattorna på ett ögonblick, vilket sparar tid och ger dig mer tid för träning.
  4. Teknikträning: Perfekt för puckhantering, skridskoåkning och andra teknikövningar för att förbättra din ishockeyfärdighet.

Varför välja plastis från hockeypro.se?

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa träningsprodukter till överkomliga priser. Vår syntetiska plastis är inget undantag och vi förstår vikten av off ice-träning för ishockeyspelare, och vår produkt är skapad för att möta dina behov och hjälpa dig att nå dina mål.

Ta kontroll över din ishockeyträning och investera i din utveckling med vår syntetiska plastis. Gör din beställning nu och ge din träning en uppgradering som kommer att förvandla din prestation på isen!


Upplev överlägsen puckhantering och precision genom att kombinera användningen av en hockeypassare med vår syntetiska plastis. Den realistiska iskänslan på plastisen ger en optimal yta för teknikträning, medan hockeypassaren förbättrar din puckkontroll och passningsskicklighet. Genom att integrera dessa två träningsverktyg skapar du en dynamisk och effektiv träningsmiljö som hjälper dig att nå nya nivåer av prestation. Ta ditt ishockeyspel till nästa steg – investera i din träning med hockeypassare och plastis idag!

Testa denna hockeypassare för att enkelt kunna träna passar och direktskott.

Gör som proffsen - träna med hockeyprodukter off-ice, här från hockeypro.se

plastisPlastis hockey

Vår plastis finns också i våra färdiga skottrampspaket

;