SKOTTPLATTA HOCKEY

Skottplatta till din Off-Ice träning. En skottplatta kan du lägga på vilket plant underlag som helst för att förvandla detta till en träningsyta. Du tränar enkelt skott och klubbteknik och alla typer av puckar glider perfekt på våra skottplattor.

Fråga vilket hockeyproffs som helst och vi kan garantera att du får samma svar av alla: Ja, de har stått åtskilliga timmar och tränat på en skottplatta. För att bli en hockeyspelare i världsklass behöver du skjuta många skott varje dag. Detta gör du enklast off-ice där en skottplatta gör detta möjligt


En bra skottplatta ger dig grym känsla av is samt bra glid på dina puckar för att du ska kunna träna teknikträning eller skott. För att komma igång med din hockeyträning off-ice behöver det inte vara mycket svårare. Vi utgår från att du har en hockeyklubba och några hockeypuckar, komplettera med ett hockeymål och en skottplatta så är du igång med din träning. Öva hela sommaren och vi garanterar att du kommer tillbaka som en ännu grymmare hockeyspelare till hösten och det är dags att gå på is.

Gör som proffsen, träna hockey off-ice, här med hockeyprodukter från Hockeypro.se

;