HOCKEYMÅL, SKOTTAVLOR & SKYDDSNÄT

Hockeymål till grymma priser. Träna som proffsen med marknadens bästa hockeymål till grymt låga priser avsedda för riktiga puckar. Du hittar även hockeynät, skyddsnät och måltavlor för din off-ice träning. För att kunna träna på målskytte när du tränar dina skott behöver du ett hockeymål. Vi har hockeymål som passar till alla användningsområden och storlekar på utrymmet där du ska bygga din skottramp.

Alla våra hockeymål och hockeyprodukter för off-ice ser ni nedan!


För att inte skjuta söner allting runt och bakom målet kan det vara klokt att även köpa ett skyddsnät att fästa på målet. Detta skyddsnät skyddar allting bakom målet. För att vässa ditt prickskytte säljer vi även corner catcher och shooting targets. Det är helt enkelt "nätpåsar" du fäster i hörnen samt en duk med bild av en målvakt med hål där du bör kunna placera dina puckar för att göra mål på en duktig målvakt. Naturligtvis håller våra hockeymål för riktiga puckar och fulla slagskott. När du väl får upp styrkan kommer det sannolikt bli svarta märken efter dina slagskott, men stålramen står pall och ger inte vika.

Köp ett hockeymål av hög kvalitet om du ska bygga en skottramp, det lönar sig i längden. Vi saluför hockeymål av hög kvalitet till låga priser i allt från fullstor storlek till mindre mål för de mindre spelarna eller för den mindre ytan för träningsplats.

Vårt bästsäljande fullstora hockeymål är också det vi har med i våra färdiga skottrampspaket.

;