I lager.

Plastis för skridskor - Mohawke syntetisk plastis

1 950 kr

Plastis för skridskor - Mohawke Skate Tiles

Grymma nyheter! I höst kan vi även erbjuda er plastis för hockeyträning off-ice där du kan träna med dina skridskor på! 

Ett paket Mohawke Skate Tiles innehåller 10 plattor som ger en yta på ca 2,1 och byggs lika enkelt ihop som vår traditionella plastis för hockeyträning off-ice.

Marknadens bästa plastis för skridskor med maximalt glid för att vara så likt en vanlig is som möjligt. Denna plastis möjliggör att du kan träna både skridskoteknik men även skott och teknikträning för att utvecklas till det bästa som hockeyspelare året runt. 

Varje platta är 46 x 46 cm stor vilket innebär att du minimerar skarvar jämfört med mindre plattor och du kan bygga den precis hur du vill, stor som liten beroende på hur stort utrymme du har tillgängligt. 

För att göra din skottramp komplett kan du även köpa ett hockeymål i valfri storlek och hockeyprodukter för teknikträning genom att klicka på länkarna - så enkelt är det att få ihop din egen skottramp med plastis för träning med dina skridskor på hemma i trädgården.

Gör som NHL-proffsen - träna året runt!

Säljs i paket om 10 st plattor vilket ger dig en totalyta om 2,1 m².


* Observera att det inte är exakt jämförbart med riktig is, utan det är främst för träning med skridskor på samt skridskoteknikträning.

Plastis

Med vår Hockeypassare Pro får du snabbt och enkelt möjlighet att även träna passar och direktskott på din plastis.

Mohawke Plastis


;